boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Downloads

Heeft u nog onbetaalde facturen en wilt u actie ondernemen, maar vindt u het nog te vroeg om een incassobureau in te schakelen? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis voorbeeldbrieven om zelf actie te ondernemen.

Op onze website kunt u voorbeeldbrieven downloaden voor aanmaning en sommatie, die geschikt zijn voor elke branche. We hebben ook speciale voorbeeldbrieven voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en verhuurders van woningen. Vaak helpt een goede aanmaningsbrief of sommatiebrief al om wanbetalers te laten betalen, en ontvangt u binnen enkele dagen uw geld.

Als onze voorbeeldbrieven niet het gewenste effect hebben, kunt u uw openstaande vordering aan ons kantoor overdragen en zullen wij het verder afhandelen.Deurwaarders tarieven

Download

Op tijd betalen tips

Download

Rekentool

Download

Aankondigingsbrief

Download

Aanmaning voorbeeld

Download

Voorbeeld sommatie, aanmaning, in gebreke stelling

Download

Betalingsherinnering

Download

Brochure voor VvE Beheerders

Download

Brochure voor VvE bestuurders

Download

Incassobesluit VvE

Download

Voorbeeldbrief WIK (BTW-plichtig en niet BTW-plichtig)

Download

WIK-Brief voor verhuurders van woningen

Download

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram