boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Aankondigingsbrief

Een aankondigingsbrief is de allerlaatste stap voordat de factuur uit handen wordt gegeven aan bijvoorbeeld een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor zoals BoitenLuhrs. 

Een aankondigingsbrief stuurt u nadat u een aanmaning heeft gestuurd. In de aanmaning wordt een laatste betaaltermijn gesteld. Als het termijn waarbinnen betaald diende te worden is verstreken, kunt u de aankondigingsbrief versturen.

In een aankondigingsbrief wordt aangegeven dat de zaak wordt overgedragen aan een incassobureau indien de debiteur niet binnen een bepaald termijn het openstaande bedrag zal voldoen.

Een voorbeeld aankondigingsbrief kunt u hieronder downloaden:

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram