boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Samen succesvol

Incasseren

BoitenLuhrs Incasso 
Gerechtsdeurwaarders

BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders beschikt over de kennis en ervaring en de professionals om het volledige incassotraject op zich te nemen en tot een goed einde te brengen. Dat doen wij door de alles-in-één-incasso oplossing aan te bieden. Van een advies op het gebied van debiteurenbeheer of credit-management tot aan juridisch gecompliceerde beslagwerkzaamheden. BoitenLuhrs werkt door heel Nederland.

Wij zijn er voor

Vereniging van eigenaren
Verhuurders & Woningcorporaties
Midden- en kleinbedrijf
Advocatuur
Overheid en semi-overheid
Particulieren

Een incasso 
starten

U kunt op iedere vestiging van BoitenLuhrs betalen. Daarnaast kunt u veilig betalen met iDEAL.
Een incasso starten
Advies nodig?

Samen aan de slag

Bekijk het hele process
Fase 1
Aanmaningentraject
BoitenLuhrs kijkt graag samen met u naar uw facturerings- en aanmaningentraject. Zijn in dat traject misschien verbeterslagen te maken en voldoen uw eigen aanmaningen bijvoorbeeld wel aan de laatste wettelijke eisen?
Fase 2
Incassosticker en deurwaardersbrief
U kunt stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op uw eigen aanmaningen. Dergelijke stickers hebben een positief effect op het betaalgedrag van uw debiteur. Het schrikt af en uw debiteur weet direct dat u samenwerkt met een professionele incassopartij.
Fase 3
Incasso-opdracht
U heeft uw geld nog niet ontvangen? Dan starten we het incassotraject met een minnelijk incassotraject. Wij manen uw debiteur aan per post en e-mail, zoeken telefonisch contact en maken bijvoorbeeld ook gebruik van iDEAL links.
Fase 4
Dagvaarding en beslaglegging
Helpt ook het minnelijke incassotraject niet, dan stellen wij de dagvaarding voor u op. Na de gerechtelijke procedure wijst de rechter een vonnis. Er kan bijvoorbeeld beslag worden gelegd op zijn appartement, salaris en bankrekening.

Wij beantwoorden
uw vragen

De vordering is voldaan, wanneer ontvang ik mijn geld?

Fijn, uw vordering is door ons geïncasseerd! Wij begrijpen dat u snel over uw geld wilt beschikken en wij zullen ervoor zorgen dat wij snel, maar zorgvuldig voor afwikkeling van uw dossier zullen zorgdragen. Ons streven is om dit uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de laatste betaling in orde te maken.

Wat is de actuele stand van mijn ingediende zaak?

U kunt 24 uur per dag inloggen op uw persoonlijke pagina om de actuele stand van zaken terug te vinden. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben dan kunt u direct vanuit uw inlogomgeving een vraag mailen of u belt met ons kantoor via het telefoonnummer 088-999 36 66.

Hoe kan ik inloggen op het online dossier omgeving?

Heeft u al een account dan kunt u hier inloggen.

Heeft u nog geen online account, maar heeft u wel al een opdrachtbevestiging gehad? Dan staat op die bevestiging een code vermeldt. Deze code heeft u nodig om hier een account aan te kunnen maken. Let op! Kies bij type registratie voor “bestaande klant”.

Je kunt via deze link zich registeren als u nog geen klant bent bij ons

Hoe kan ik contact opnemen met BoitenLuhrs over een opdracht?

U kunt op verschillende manieren met ons kantoor contact opnemen:

Ik wil een zaak uit handen geven aan BoitenLuhrs.

Wij stellen het op prijs dat u voor ons kantoor heeft gekozen om voor u uw openstaande vordering te incasseren. Het uit handen geven van een incasso proberen wij zo eenvoudig mogelijk voor uw te houden. Ondanks dat ontkomen wij er niet aan dat u het een en ander moet voorbereiden om uw incasso in te dienen. U kunt uw incasso op de volgende manieren indienen:

Vermeld bij het uit handen geven in ieder geval de volgende gegevens:

  • Gegevens opdrachtgever en eisende partij
  • Gegevens van de gedaagde partij
  • Specificatie van de vordering
  • Onderbouwing van de vordering, bijvoorbeeld kopie facturen, aanmaningen, (huur)overeenkomst etc.
Bekijk alle vragen

Wat onze klanten over ons zeggen

Recente nieuwsartikelen

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram