boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Midden- en kleinbedrijf

Het kan iedereen overkomen; u levert diensten of goederen en vervolgens blijft betaling van uw factuur uit. U doet er zelf alles aan om uw geld te krijgen. Dit blijft uit en een ongewenste situatie ontstaat. U heeft een professioneel incassopartner nodig en die hulp kunnen wij u bieden!

Klik hier en maak nu een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Een laatste kans

Zelfs voordat u daadwerkelijk de vordering aan ons overdraagt, kunnen wij u al van dienst zijn. Bestel hiervoor gratis onze ‘laatste aanmaning’-stickers. Op de stickers kondigt u aan uw niet-betalende klant aan dat als er niet betaald wordt, de vordering ter incasso wordt overgedragen aan BoitenLuhrs. Voor uw gemak zijn deze stickers zowel fysiek als digitaal te krijgen. Het gebruik van de stickers is gratis, vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als uw debiteur geen gebruik maakt van deze laatste kans draagt u het dossier gemakkelijk aan ons over.

Online Incasso Service

Voor iedereen, en ondernemers in het bijzonder, is het fijn om snel te kunnen handelen en inzicht te hebben. Om aan deze behoefte te voldoen, kunt u via ons Online Incasso Service systeem eenvoudig online uw incasso’s aanleveren. Daarnaast heeft u op deze manier altijd toegang tot uw eigen dossier(s), heeft u een actueel overzicht en kunt u contact leggen met onze incassospecialisten.

Midden- en kleinbedrijf incassotraject

Binnen ons kantoor hebben wij een afdeling die zich specifiek richt op incasso’s van het MKB en particulieren; Team MKB. Het incassotraject bestaat uit drie fases:

  1. de minnelijke
  2. de gerechtelijke
  3. de executiefase.

Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor kunnen wij u een alles-in-1 oplossing bieden en alle fases voor u verzorgen.

Hoe werkt het?

In de minnelijke fase draait het vooral om communiceren. Wij manen schriftelijk en indien mogelijk ook mondeling aan. Een eventueel afgesproken betalingsregeling zal door ons georganiseerd en gemonitord worden. Als gewenste resultaten uitblijven, gaan we over op de gerechtelijke fase. In deze fase vragen we aan de rechter om naar uw vordering te kijken en deze, door het wijzen van een vonnis, te bekrachtigen. Met een vonnis, waarbij de rechter u in het gelijk heeft gesteld, kunnen we een executietraject in. In deze eindfase kan er beslag worden gelegd op bezittingen om alsnog de vordering geïncasseerd te krijgen.

Welke beslagmogelijkheden zijn er?
  • Beslaglegging op de woning van uw debiteur.
  • Beslaglegging op de roerende zaken (inboedel/voertuig) van uw debiteur.
  • Naast genoemde beslagen zijn nog enkele mogelijkheden om uw vordering geïncasseerd te krijgen. De behandelaar van uw dossier zal per situatie de overige beslagmogelijkheden bespreken en overleggen.
Uw incassopartner

Een onbetaalde factuur overdragen aan een gerechtsdeurwaarder doet u niet zomaar. U kunt wel spreken van een laatste redmiddel. Een partij dat oog heeft voor de onderlinge relaties is dan van cruciaal belang. Die partner willen wij graag voor u zijn.

Waarom een incassotraject bij BoitenLuhrs?
  • U heeft direct toegang tot uw portefeuille met ons Online Incasso Service systeem.
  • U krijgt een gespecialiseerd team dat u van advies kunt voorzien.
  • Ons team kunt u zowel telefonisch als schriftelijk makkelijk bereiken.
  • U kunt er van op aan dat we ons inzetten om uw dossier(s) met een goed resultaat af te sluiten.
Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram