boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Hoe wij werken

BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders staat voor 100% kwalitatieve ontzorging. Dat doen wij door de alles-in-één-incasso oplossing aan te bieden. Van een advies op het gebied van debiteurenbeheer of credit-management tot aan juridisch gecompliceerde beslagwerkzaamheden. En natuurlijk bieden we de online mogelijkheden van nu: een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken en beheren en uw dossiers kunt inzien (Online Incasso Service).

Fase 1: Uw aanmaningstraject

BoitenLuhrs kijkt graag samen met u naar uw facturerings- en aanmaningentraject. Zijn hierin nog verbeterslagen te maken? Voldoen uw aanmaningen wel aan de laatste wettelijke eisen? Onze specialisten kijken er met kritische ogen naar en kunnen ook uw algemene voorwaarden hierbij betrekken. Heeft u praktische ondersteuning nodig? Wij detacheren medewerkers zowel bij u op locatie als ook vanuit onze kantoren in Den Haag en Amsterdam.

Fase 2: Incassosticker en deurwaardersbrief

U kunt stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op uw eigen aanmaningen. Dergelijke stickers hebben een positief effect op het betaalgedrag van uw debiteur. Het schrikt af en uw debiteur weet direct dat u samenwerkt met een professionele incassopartij.

Als uw brief niet tot betaling leidt, kunt u ons via onze website een deurwaardersbrief laten opstellen. Dit is een laatste aanmaning waarin wij de debiteur sommeren om de achterstand aan u te betalen. In de deurwaardersbrief vermelden wij nog uw rekeningnummer en uw telefoonnummer. Als de betalingstermijn van de deurwaardersbrief is verstreken, nemen wij contact met u op. Heeft de debiteur u niet betaalt, dan kunt u ons de opdracht geven om een incassodossier aan te maken.

Fase 3: Incasso-opdracht

U heeft uw geld nog niet ontvangen? Dan wordt het tijd voor echte incassomaatregelen. Via onze website kunt u een incasso aanmelden, maar u kunt ook contact opnemen met een van onze salesmedewerkers.

Het incassotraject start meestal met een minnelijk incassotraject. Wij manen uw debiteur aan per post en e-mail, zoeken telefonisch contact en maken bijvoorbeeld ook gebruik van iDEAL links. Als zelfs onze aanmaningen niet tot het gewenste effect leiden, adviseren wij u over de vervolgmogelijkheden. Vaak zal dit de stap naar de rechter zijn.

Fase 4: Dagvaarding en beslaglegging

Helpt ook het minnelijke incassotraject niet, dan stellen wij de dagvaarding voor u op. De dagvaarding wordt door een van onze gerechtsdeurwaarders persoonlijk aan de debiteur afgegeven.

Onze juristen begeleiden daarna voor u het traject bij de rechter. Na de gerechtelijke procedure wijst de rechter een vonnis. Als onze deurwaarder het vonnis aan uw debiteur afgeeft, informeert die hem dat als hij niet betaalt, er beslag gelegd zal worden. Er kan bijvoorbeeld beslag worden gelegd op zijn appartement, salaris en bankrekening. Wij leggen de beslagen zo snel mogelijk. Dit geeft maximale druk bij uw debiteuren.

Alleen een gerechtsdeurwaarder kan dagvaardingen uitreiken en beslagen leggen. Omdat ook advocaten en incassobureaus genoodzaakt zijn hiervoor een gerechtsdeurwaarder in te schakelen, bent u bij ons sneller en goedkoper uit!

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram