boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Overheid en semi-overheid

De overheid heeft een specifieke rol in de samenleving. Haar vele uiteenlopende functies en taken wijken voor een groot deel af van wat elders in de samenleving gebeurt. Daarom hebben wij ook sinds enkele jaren een afdeling die zich specifiek richt op incasso’s binnen de sector overheid en semi-overheid. Juist binnen dit vakgebied is het erg belangrijk om dezelfde taal te spreken. Vanzelfsprekend krijgt u een vast contactpersoon die de specifieke dossiers behandelt en fungeert als vast aanspreekpunt.

Het is bij de overheid en semi-overheid erg belangrijk dat er een goede inrichting van het minnelijke incassotraject is. Levert dit traject niet het gewenste resultaat op, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en het eventuele executietraject verzorgen. Denk hierbij aan het beslag laten leggen op zakelijk of persoonlijk eigendom.

Online incasso

Onze Online Incasso Service is een online portal waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken, beheren en uw dossiers kunt inzien. Een bewezen systeem, waarmee u langs veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft.

De voordelen:

  • U heeft direct toegang tot uw eigen dossiers.
  • U beschikt makkelijk en snel over de benodigde informatie.
  • U heeft altijd een actueel overzicht van de lopende incasso’s.
  • We kunnen sneller van start met incasso zodat u sneller uw geld ontvangt.
  • Uw informatie is afgeschermd voor derden en uw privacy is gegarandeerd.
  • U heeft een automatische back-up van uw dossiers.
  • Een bewezen betrouwbaar systeem.

Wilt u meer informatie hierover neem dan hier contact op.

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram