boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Debiteurenbeheer

Binnen de meeste ondernemingen heeft debiteurenbeheer niet de hoogste prioriteit. Veelal is het een taak die iemand erbij doet, een vervelend klusje onderaan de ‘to-do-list’. Vreemd eigenlijk, want structurele aandacht voor de debiteurenportefeuille verkleint financiële risico’s. Externe hulp is dan een goede oplossing. BoitenLuhrs helpt.

Goed debiteurenbeheer start met een inzichtelijke opbouw van de debiteurenportefeuille. Het maakt snel duidelijk hoe het met de spreiding van uw debiteurenrisico’s is gesteld. Zijn er veel kleinere opdrachtgevers of bent u juist van één grote opdrachtgever afhankelijk? Wat doet dit met uw liquiditeit als facturen niet worden betaald? De gevolgen voor uw onderneming kunnen groot zijn. Duidelijke maatregelen en een goed debiteurenbeheer is daarom van essentieel belang. Door het verkleinen van het debiteurenrisico kunt u uw gestelde doelen sneller en makkelijker bereiken.

Debiteurenscan

Maar hoe krijgt u de eventuele risico’s snel op een rij? BoitenLuhrs biedt u een praktische scan. Wij bekijken of de brieven die door u worden verstuurd, voldoen aan alle (juridische) vereisten. En of u voldoende maatregelen heeft genomen om de openstaande posten zo laag mogelijk te houden. Is er een duidelijk incassotraject? Krijg snel inzicht met de debiteurenscan. Vraag hem aan!

Debiteurbeheer uit handen geven

De uitkomsten bespreken we natuurlijk. Het kan zijn dat alles op orde is en er geen aanvullende maatregelen nodig zijn. Maar het kan ook dat uw medewerker(s) moeten worden bijgeschoold om het debiteurenbeheer te professionaliseren. En blijkt er gewoonweg te weinig tijd voor goed debiteurenbeheer binnen de onderneming, dan is het mogelijk dit over te laten aan de incassoprofessionals van BoitenLuhrs. Een van onze senior incassospecialisten zal dan een bepaald aantal uur in de maand uw debiteurenbeheer oppakken en stroomlijnen. Daarmee is uw debiteurenbeheer in professionele en vertrouwde handen. Uw medewerkers kunnen zich dan weer richten op hun eigen specialisme. Voor meer informatie, neem dan hieronder contact op.

Meer informatie aanvragen over de scan of debiteurenbeheer

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram