boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Oplossing op maat

BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders staat voor kwalitatieve ontzorging waarbij u verzekerd bent van optimale persoonlijke service. Wij zijn uitgegroeid tot een middelgroot kantoor en bieden onze diensten landelijk aan en ook daarbuiten. Wij ondersteunen grote tot kleine organisaties in uiteenlopende branches, overheden en particulieren met maatwerk op juridisch en financieel vlak.

Alles-in-1 oplossing

Met onze alles-in-1 oplossing kunt u terugvallen op onze professionele ondersteuning tijdens het gehele incasso- en deurwaarderstraject: van sommatiebrief en dagvaarding tot beslaglegging. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over betrouwbaar en adequaat debiteurenbeheer, credit management en gecompliceerde juridische beslagwerkzaamheden.

Specialisaties en branche-oplossingen

Onze incassospecialisten beschikken over kennis en ervaring binnen de volgende aandachtsgebieden:

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram