boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Betalingsherinnering voorbeel

Een betalingsherinnering is een bericht dat wordt verzonden naar een klant die nog een openstaande betaling heeft. Het is bedoeld om de klant eraan te herinneren dat de betalingstermijn is verstreken en dat de betaling nog steeds niet is ontvangen. Een betalingsherinnering is slechts een vriendelijke herinnering aan de klant om de betaling te voldoen. Als de betaling na een of meerdere betalingsherinneringen nog steeds niet is ontvangen, dan kunt u verdere acties ondernemen, zoals de klant in gebreke stellen middels deze brief of het inschakelen van een deurwaarder.

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram