boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Deurwaarder inschakelen van Boitenluhrs

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele deurwaarder om u te helpen met het innen van openstaande vorderingen, dan bent u bij Boitenluhrs aan het juiste adres. Ons team van ervaren incassospecialisten en deurwaarders staat voor u klaar om u te helpen bij het incasseren van uw geld.

Waarom Boitenluhrs?

Bij Boitenluhrs begrijpen we dat het inschakelen van een deurwaarder een ingrijpende stap kan zijn. Daarom helpen wij onze klanten op een persoonlijke en professionele manier. Onze deurwaarders hebben jarenlange ervaring in het vak en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw vorderingen snel en efficiënt te innen.

Onze diensten

Bij Boitenluhrs bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van incasso en deurwaarderszaken. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste diensten:

  • Alles-in-één-incasso oplossing
  • Aanleveren van opdrachten
  • Aktes van constatering
  • Conservatoire maatregelen
  • Debiteurenbeheer
  • Het uitbrengen van dagvaardingen
  • Het betekenen van vonnissen
  • Het executeren van vonnissen
  • Het leggen van beslagen
  • Proces-verbaal van constatering

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende branches:

Als u zich afvraagt wat de kosten zijn van het inschakelen van een deurwaarder, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze tarieven en de mogelijkheden die wij bieden.

Deurwaarderskantoor in Den Haag en Amsterdam

Zodra u een deurwaarder nodig heeft, zit u niet in een fijne situatie. Het is dan ook belangrijk om tijdens het proces ontzorgd te worden door een partij die helpt bij het innen van openstaande vorderingen. Onze deurwaarders hebben jarenlange ervaring in het vak en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw vorderingen snel en efficiënt te innen. Bekijk het team hier.

FAQ

Wanneer schakel ik een deurwaarder in?

U schakelt een deurwaarder in op het moment dat de betalende partij na meerdere aanmaningen weigert het verschuldigde bedrag te betalen.

Hoe kan ik een deurwaarder inschakelen?

Bij BoitenLuhrs is het inschakelen van een deurwaarder zo gebeurt door contact met ons op te nemen. Dit kan door een online account aan te maken en uw opdracht gemakkelijk in te dienen. Ook is het mogelijk om via het contactformulier, per mail of per post (Postbus 45608, 2504 BA ’s-Gravenhage) een opdracht in te dienen. Wilt u eerst met ons een persoonlijk gesprek aangaan? Kom dan langs bij ons op kantoor of bel ons op 088 – 999 36 66.


Vermeld bij het uit handen geven in ieder geval de volgende gegevens:

1. Gegevens opdrachtgever en eisende partij
2. Gegevens van de gedaagde partij
3. Specificatie van de vordering
4. Onderbouwing van de vordering, bijvoorbeeld kopie facturen, aanmaningen, (huur)overeenkomst etc.

Wat kan een gerechtsdeurwaarder doen?

Een gerechtsdeurwaarder kan u helpen bij het innen van openstaande vorderingen door middel van een incassotraject, een gerechtelijk proces of een executieproces. Weet wel dat gerechtsdeurwaarders vanuit het bekleden van het ambt hierin onafhankelijk dienen te werken. De deurwaarder zal dus ook de debiteur de weg wijzen wanneer deze daarom vraagt.

Kan ik particulier een deurwaarder inschakelen?

Ja dat kan zeker. Als iemand een openstaande schuld heeft bij u en deze schuld niet vrijwillig betaalt, kunt u een deurwaarder inschakelen om betaling af te dwingen.

Wat is het verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder?

Een incassobureau is een bedrijf dat onbetaalde facturen int namens een crediteur, terwijl een deurwaarder een ambtenaar van justitie is die is belast met het innen van schulden en het uitvoeren van gerechtelijke uitspraken. Deurwaarders hebben meer bevoegdheden dan incassobureaus en kunnen bijvoorbeeld beslag leggen op bezittingen van de schuldenaar om de schuld te innen.

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram