boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders
BoitenLuhrs 50 jaar

Deurwaarder in Den Haag

BoitenLuhrs is uw betrouwbare deurwaarder in Den Haag

Zoekt u een deurwaarder om uw uitstaande geldvorderingen te incasseren? Wij zijn een deurwaarder- en incassokantoor met vestiging in Den Haag.

Sinds de oprichting in 1972 in Den Haag ondersteunen wij bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Als deurwaarder adviseren wij onze klanten ook actief om hun debiteurenbeheer te optimaliseren. BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders is aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Voordelen van BoitenLuhrs in Den Haag:

  • incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor in-één;
  • vestigingen in Den Haag en Amsterdam
  • extra garantstelling derdengelden deurwaarder door de overheid;
  • uitgebreid toezicht Bureau Financieel Toezicht op de geldstromen van Deurwaarders;
  • specialistische afdelingen voor o.a. mkb, vve’s en verhuurders;
  • veilige online incasso-omgeving;
  • snel online betaalsysteem voor uw debiteuren (iDEAL);
  • geen jaarlijkse kosten;
  • automatische back-up van uw dossiers;
  • gratis overstapservice.

Meer informatie

Als deurwaarder in Den Haag ondersteunen wij bedrijven, organisaties en particulieren met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Als uw debiteur niet betaalt en de incassomaatregelen daar geen verandering in brengen, dan komt de deurwaarder eraan te pas. Deurwaarders hebben een wettelijke status, in tegenstelling tot een incassobureau. De deurwaarders zullen de dagvaarding persoonlijk bij de deur afgeven. Na de rechtszitting wordt het vonnis bij de deur van de debiteur afgegeven en kunnen de deurwaarders beslag leggen op het appartement, salaris en bankrekening. Dit geeft maximale druk bij uw debiteuren.

Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan hier contact met ons op.

Dit zeggen klanten over BoitenLuhrs deurwaarders

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram