boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Incassobureau

Incassobureau inschakelen

Zoekt u een incassobureau om uw uitstaande geldvorderingen te incasseren? Wij zijn een bureau met vestigingen in Den Haag en Amsterdam.

Sinds onze oprichting in 1972 ondersteunen wij bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Als incassobureau adviseren wij onze klanten ook actief in het optimaliseren van hun debiteurenbeheer. BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders is aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Voordelen incassobureau BoitenLuhrs:

  • Incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor ineen;
  • extra garantstelling derdengelden gerechtsdeurwaarder door de overheid;
  • uitgebreid toezicht Bureau Financieel Toezicht op de geldstromen van gerechtsdeurwaarders;
  • specialistische afdelingen voor o.a. MKB, VVE’s en huur;
  • veilige online incasso-omgeving;
  • snel online incasso betaalsysteem voor uw debiteuren (iDEAL);
  • geen jaarlijkse abonnementskosten;
  • automatische back-up van uw incassodossiers;
  • gratis incasso-overstapservice.

Meer informatie over ons incassobureau

Ons incassobureau in Den Haag en Amsterdam ondersteunt bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Als uw debiteur niet betaalt en de incassomaatregelen daar geen verandering in kan brengen, dan komt de gerechtsdeurwaarder eraan te pas. Gerechtsdeurwaarders hebben een wettelijke status, in tegenstelling tot een incassobureau. De gerechtsdeurwaarders zullen de dagvaarding persoonlijk bij de deur afgeven. Na de rechtszitting wordt het vonnis bij de deur van de debiteur afgegeven en kunnen de gerechtsdeurwaarders beslag leggen op het appartement, salaris en bankrekening. Dit geeft maximale druk bij uw debiteuren.

Direct vordering indienen

Wilt u niet meer wachten en direct aan de slag? Maak een account aan en dien dan direct uw vordering in.

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram