boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders
BoitenLuhrs 50 jaar

Ik wil vorderen

Onze werkwijze

Wilt u vorderen? BoitenLuhrs Incasso | Gerechtsdeurwaarders staat voor 100% kwalitatieve ontzorging. Dat doen wij door u de alles-in-één-incasso oplossing aan te bieden. Zo bent u verzekerd van een advies rond uw debiteurenbeheer of credit-management tot aan juridisch gecompliceerde beslagwerkzaamheden. En natuurlijk bieden we de online mogelijkheden van nu: een omgeving op internet waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken en beheren en uw dossiers kunt inzien (Online Incasso Service).

Onze incassoprocedure kent vier fases. Via onze website laat u ons steeds weten welke actie wij moeten ondernemen.

Fase 1: Stickers en brieven

Als eerste stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt. Ze hebben een positief effect op het betaalgedrag van uw debiteur. De sticker schrikt af en uw debiteur weet direct dat u samenwerkt met een professionele organisatie die gespecialiseerd is in het vorderen van openstaande facturen. Tevens kunt u gebruikmaken van een voorbeeldbrief om uw aanmaning kracht bij te zetten / een nog dreigender effect te geven. Als uw brief niet tot betaling leidt, kunt u ons een deurwaardersbrief laten opstellen of direct een incasso-opdracht geven.

Fase 2: Deurwaardersbrief

Op de website kunt u ervoor kiezen om ons een deurwaardersbrief te laten versturen. Dit is een laatste aanmaning waarin wij de debiteur sommeren om de achterstand in de betaling binnen drie dagen aan u te betalen. In de deurwaardersbrief vermelden wij het rekeningnummer en telefoonnummer zoals u dat heeft opgegeven bij het aanmaken van uw account.

Als wij een deurwaardersbrief versturen, dan krijgt u na tien dagen een e-mail met de vraag of de achterstallige bijdrage is betaald. Als dat niet het geval is, dan kunt u van de deurwaardersbrief een incasso-opdracht maken. Wilt u dan geen gebruik maken van de deurwaardersbrief, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een structurele wanbetaler, dan kunt u ook direct een incasso-opdracht geven. Per vordering kunt u kiezen welk traject u wilt bewandelen.

Fase 3: Incasso-opdracht

Heeft u uw geld nog niet ontvangen? Dan wordt het tijd voor serieuze incassomaatregelen. Via onze website kunt u een incasso aanmelden. Wij schrijven uw debiteur aan voor het openstaande factuurbedrag met de incassokosten. Indien nodig, achterhalen wij bij de juiste instanties de actuele adresgegevens. Wanneer u uw zaak via onze site uit handen hebt gegeven, krijgt u dezelfde dag een automatische bevestiging. Zo weet u dat uw opdracht bij ons in behandeling is. Als zelfs onze aanmaningen niet tot het gewenste effect leiden, dan stellen wij een dagvaarding op.

Fase 4: Dagvaarding en beslaglegging

Helpt ook een incasso-opdracht niet, dan komt de rechter eraan te pas. Voordat wij de dagvaarding opstellen, controleren wij nogmaals bij de gemeente de naam- en adresgegevens. De dagvaarding wordt door een van onze gerechtsdeurwaarders persoonlijk aan de debiteur afgegeven. Alleen hij is hiertoe bevoegd. Omdat ook advocaten en incassobureaus genoodzaakt zijn een gerechtsdeurwaarder in te schakelen, bent u bij ons sneller en goedkoper uit!

Daarna begeleiden wij u in de gerechtelijke procedures bij de rechtbank en bij de gerechtelijke incassering. Wij staan u bij tijdens de zitting, wanneer u wordt opgeroepen. Na de gerechtelijke procedure wijst de rechter vonnis.

Als wij het vonnis aan uw debiteur afgeven, delen we hem mee dat als hij niet betaalt, er beslag zal worden gelegd. Er kan bijvoorbeeld beslag worden gelegd op zijn appartement, salaris en bankrekening. Ook voor deze ambtshandelingen is alleen de deurwaarder bevoegd. Om maximale druk op uw debiteuren te plaatsen, leggen wij zo snel mogelijk beslag. Op het appartement kan soms al binnen negentig dagen beslag worden gelegd.

Voor meer informatie over vorderen of heeft u vragen klik dan hier om contact op te nemen.

Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram