boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Adverteren langs de A12

Kies voor een opvallende manier van reclame maken langs een top locatie. Breng uw merk, bedrijf, product of dienst onder de aandacht van iedereen die over de Utrechtsebaan A12 rijdt.

BoitenLuhrs bezit een LED-scherm op de 10de verdieping aan de binnenkant van ons kantoor. Het LED-scherm is maar liefst 14 meter lang en 2,5 meter breed. Deze blikvanger is ideaal om uw interactieve reclameboodschap op te tonen.

De reclameboodschappen zullen veranderen doordat de lampjes van het LED-scherm aan- en uitgaan en zodoende een reclameboodschap vormen. We kunnen slogans of het logo van uw bedrijf in beeld brengen op het LED-scherm. Er kunnen bewegende beelden in de reclameboodschappen worden afgespeeld.

U heeft de mogelijkheid om 1 uur per dag te adverteren. Deze vorm van adverteren is erg krachtig, omdat u in één keer een enorm bereik creëert. Dat leidt tot meer traffic, conversie én omzet!

Zichtlocatie: Utrechtsebaan A12
Bereik per maand: 278.312 voorbijgangers
Tijd: 06.00 uur t/m 24.00 uur
Dagen: 7 dagen per week

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Neem contact op met Corinne van der Graaf op 088-9993666 of sales@boitenluhrs.nl

Groots adverteren
Wil jij reclame maken op een billboard in Den Haag? Adverteer dan op ons LED-scherm
Massabereik in Den Haag
Kracht van herhaling
Voordeligste outdoor pricing
Neem contact op
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram