boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Kennissessie NIEUW BESLAGRECHT voor advocaten

Algemeen

BoitenLuhrs organiseert op de onderstaande data een kennissessie NIEUW BESLAGRECHT voor advocaten.

In ongeveer een uur wordt u bijgepraat over de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe beslagrecht die vanaf 1 oktober 2020 stapsgewijs zijn ingevoerd of nog in gevoerd gaan worden.

Volg de kennissessie op:

  • Donderdag 28-1-2021 van 15.30-16.30 uur door Frank Geleijnse (directielid en tgv-gerechtsdeurwaarder te Den Haag)
  • Vrijdag 29-1-2021 van 9.30–10.30 uur door Corné Doelman (gerechtsdeurwaarder te Amsterdam)

Heeft u als relatie van BoitenLuhrs interesse om deze online sessie bij te wonen, geef u dan op door een e-mail te sturen aan: sales@boitenluhrs.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding. Enkele dagen vóór de sessie ontvangt u een link naar de geplande online-meeting.

(NB: er worden geen pe-punten voor deze bijpraat-sessie verstrekt, noch aangevraagd.)

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen op incasso gebied binnen uw branche? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang deze elke maand.
Inschrijven

Relevante artikelen

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram