boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Regeling treffen

Als u door uw financiële situatie niet in één keer kunt betalen, behoort een regeling treffen tot de mogelijkheden. Wanneer u de schuld in termijnen wilt betalen, doet u ons een betalingsvoorstel met de termijnen en de bijbehorende bedragen. Voordat wij uw voorstel in behandeling kunnen nemen, moet u uw eerste termijn van uw betalingsvoorstel eerst aan ons overmaken. Vervolgens stuurt u ons uw concrete voorstel met daarbij minimaal de volgende bewijsstukken:

  1. kopie van uw laatste salarisstrook / uitkeringsspecificatie;
  2. kopie van uw laatste 3 bankafschriften;
  3. overzicht van overige inkomsten en uitgaven.

NB: Zonder de eerste betaling en schriftelijke/digitale opgave van uw inkomsten en uitgaven kan er geen betalingsregeling tot stand komen. Wij wijzen u er op dat hoe meer inzicht u verschaft in uw financiële omstandigheden, hoe beter wij rekening kunnen houden met uw persoonlijke situatie. Daarbij is het uiteindelijk aan onze opdrachtgever om uw betalingsvoorstel te accepteren of niet.

Wilt u direct een regeling treffen?

U kunt direct een regeling voorstellen via uw persoonlijke dossier. Klik hier om in te loggen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw vordering
nu betalen

U kunt op iedere vestiging van BoitenLuhrs betalen. Daarnaast kunt u veilig betalen met iDEAL.
Ideal logo
Vordering betalen
Betaal in termijnen

Samen aan de slag

Indien u wel zou willen betalen maar door uw financiele situatie niet kunt betalen, behoort een regeling tot de mogelijkheden. Wanneer u de vordering in termijnen wilt betalen dan dient u uw eerste termijn van uw
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram