boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Hulp bij betalen

Betalingsachterstand? Wij helpen bij de oplossing.

U heeft een brief of e-mail van BoitenLuhrs ontvangen over een betalingsachterstand. Dat kan iedereen gebeuren. Om te voorkomen dat de kosten onnodig verder oplopen, is het belangrijk dat u snel actie onderneemt.

Wat moet u zelf doen en waar kunnen we bij helpen?

Ga naar uw persoonlijke account bij BoitenLuhrs. Hier kunt u:

 • zelf een betalingsvoorstel doen
 • direct betalen via iDEAL
 • aan u verzonden brieven inkijken, maar ook een vonnis of dagvaarding
 • de contactinformatie vinden van de betrokken afdeling bij BoitenLuhrs.

Uw inloggegevens staan vermeld op de eerste brief die u van BoitenLuhrs ontvangt.

Bellen is oplossen

U kunt ook direct met ons bellen. Want bellen is oplossen (www.bellenisoplossen.nl)!

Het beste is om snel contact met ons op te nemen via het telefoonnummer in de brief die u van ons hebt ontvangen. U legt de situatie aan ons voor en samen bespreken we hoe u de rekening wél kunt betalen. Bijvoorbeeld door deze in delen te betalen.

Hoe eerder u belt, hoe sneller er een oplossing is. Zo voorkomt u dat de kosten oplopen en de schuld nóg groter wordt.

 • Als u belt: zorg dat u de brief en de (onbetaalde) rekening bij de hand hebt.
Verdere hulp
 • Bij de gemeente in uw woonplaats kunt u terecht voor schuldhulpverlening. Bel uw gemeente en vraag naar de mogelijkheden. Of kijk op de website van uw gemeente hoe de toegang tot schuldhulpverlening is geregeld.
  Is uw gemeente aangesloten bij de nationale schuldhulproute, dan zullen zij u doorverwijzen naar een oplossing die past bij uw situatie, bijvoorbeeld naar schuldhulpmaatje of voor ondernemers naar overrood.nl.
 • 113 zelfmoordpreventie / 0800-0113 (113.nl)
  Ziet u het echt niet meer zitten en hebt u sombere gedachten? Kijk dan op de website 113.nl of bel voor een luisterend oor en professionele hulp.
 • Schuldenwijzer.nl (voor informatie over beslag op uw inkomen)
  Via de website schuldenwijzer.nl kunt u eenvoudig zien welke partijen beslag hebben gelegd op uw inkomsten, welke bedragen er nog open staan en bij wie u terecht kunt voor meer informatie.

Uw vordering
nu betalen

U kunt op iedere vestiging van BoitenLuhrs betalen. Daarnaast kunt u veilig betalen met iDEAL.
Ideal logo
Vordering betalen
Betaal in termijnen

Samen aan de slag

Indien u wel zou willen betalen maar door uw financiele situatie niet kunt betalen, behoort een regeling tot de mogelijkheden. Wanneer u de vordering in termijnen wilt betalen dan dient u uw eerste termijn van uw
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram