boitenluhrs incasso gerechtsdeuwaarders

Particulieren

Particulieren kunnen te maken krijgen met instanties die niet betalen. Binnen ons kantoor hebben wij een eigen afdeling met ervaren specialisten in particuliere incasso’s. Vanzelfsprekend krijgt u een vast contactpersoon die uw dossiers behandelt en uw vaste aanspreekpunt zal zijn.

Een goede inrichting van het minnelijk incassotraject is bij particuliere incasso erg belangrijk. Levert dit traject niet op wat u had verwacht, dan kunnen wij voor u de gerechtelijke procedure en het eventuele executietraject verzorgen, zoals het beslag laten leggen op zakelijk of persoonlijk eigendom.

Online incasso voor particulieren

Onze Online Incasso Service is een unieke internetomgeving waar u uw incasso-opdrachten kunt aanmaken en beheren en uw dossiers kunt inzien. Een bewezen systeem, waarmee u langs veilige en betrouwbare weg al uw openstaande posten uit handen geeft.

De voordelen

  • U heeft direct toegang tot uw eigen dossiers.
  • Beschikt makkelijk en snel over de benodigde informatie.
  • U heeft altijd een actueel overzicht van de lopende incasso’s.
  • We kunnen sneller van start met incasso zodat u sneller uw geld ontvangt.
  • Uw informatie is afgeschermd voor derden en uw privacy is gegarandeerd.
  • U heeft een automatische back-up van uw dossiers.
  • Een bewezen betrouwbaar systeem.
Klant worden?
Vertrouwt u op onze daadkracht en professionaliteit? Klik hieronder om klant te worden.
Ruim 93% succesvolle incasso’s
Rechtvaardigheid staat hoog in het vaandel
24/7 online overzicht
Wij scoren een 8+
Account aanmaken
Ik krijg graag advies

Samen aan de slag

Als eerste en meest vriendelijke stap, kunt u stickers bij ons bestellen met ons logo. Deze stickers kunt u gebruiken op de aanmaningen die u naar uw debiteur verstuurt.
Over BoitenLuhrs
Als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor - gevestigd in Den Haag & Amsterdam - innen wij al meer dan veertig jaar zeer succesvol vorderingen voor grote en kleine organisaties. En om u te beschermen tegen onnodige risico’s helpen wij u ook graag om uw debiteurenbeheer en credit management activiteiten te optimaliseren.
userusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram